PERSONVERNERKLÆRING

Om Frodig Hagedesign

Eieren av denne nettsiden er: Frodig Hagedesign AS, Øvre Fyllingsveien 52, 5161 Laksevåg. Tlf: 57 99 90 99

E-post: info@frodigdesign.no. Vårt org. nr er: NO 918 132 872

 

Formålet med vår innsamling av personopplysninger

I forbindelse med kundeforhold må vi innhente opplysninger som navn, adresse og annen nødvendig informasjon. Dette er opplysninger vi utelukkende bruker for å håndtere ditt kundeforhold. Vi tar vare på opplysningene så lenge vi har et kundeforhold. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.

 

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Utlevering av personopplysninger vil ikke skje, med mindre det foreligger lovbestemt opplysningsplikt overfor offentlige myndigheter.

 

Kunderegister

Vårt kunderegister inneholder opplysninger om kunden som navn og adresse og opplysninger om hvilke tjenester og produkter kunden har avtale om.

 

Informasjonskapsler

Frodig bruker informasjonskapsler, også kalt cookies, på nettsidene. Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser. Cookies er standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Vi bruker denne kunnskapen for å tilby deg en bedre kundeopplevelse neste gang du kommer til nettsidene våre. De fleste nettlesere, som Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari osv, er innstilt slik at cookies blir akseptert automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies, må du selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

 

Bruk av informasjonskapsler på disse nettsidene

Eier: Google Analytics

Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsidene. Vi bruker denne informasjonen for å lage rapporter for å bedre nettsidene. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. De sier noe om antall besøkende på nettsidene, hvor de kommer fra og hvilke sider dei besøker.

Eier: Facebook

Formål: Samler informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring på Facebook.

 

Kontaktskjema

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsidene våre, lagrer vi denne informasjonen i vårt kundesystem for å kunne yte betre kundeservice. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljar lenger enn nødvendig. Kontakter som ikke er kunder av Frodig Hagedesign, blir slettet.

 

Deling

Det er mulig å dele artikler fra nettsidene i sosiale medier. Videre håndtering av data som blir delt i sosiale medier, blir regulert av din avtale med det aktuelle nettsamfunnet.

Innsyn, retting og sletting

Etter personopplysningsloven § 18 har den enkelte krav på innsyn i de opplysningene som er registrert om en selv. Innsyn kan man få ved å henvende seg til Frodig Hagedesign - e-post: info@frodigdesign.no. Dersom registrerte opplysninger er uriktige, ufullstendige eller du ønsker å slette dem, kan du kreve dette i henhold til personopplysningsloven § 27.

Ansvarlig databehandler

Daglig leder i Frodig Hagedesign AS er ansvarlig for håndtering av personopplysninger. Vedkommende er ansvarlig for at det blir gjennomført internkontroller i forhold til behandling av personopplysninger, og at eventuelle avvik fra gjeldende lovverk blir meldt inn og rettet. Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål, ta kontakt på info@frodigdesign.no eller 57 99 90 99.