top of page

OM OSS

Frodig Hagedesign er et av de mest profilerte hagedesignerfirmaene i Norge, blant annet som designer i Tid for Hage gjennom tre sesonger. Vi har designet over 500 hager, alt fra små og store privathager til urbane boligkomplekser. Frodig Hagedesign holder til i Oslo og Bergen, men tar oppdrag over hele Norge.

Skarefjellet37-47.jpg
791630764_edited.png

DAGLIG LEDER & HAGEDESIGNER

YVONNE BREEN

Yvonne er utdannet hagedesigner fra Edinburgh Garden School og er daglig leder og eier av Frodig Hagedesign AS. Hun er også leder for organisasjonen Norske Hagedesignere som jobber for kvalitet og kompetanseheving i norsk hagedesign. Hun er en erfaren foredragsholder og har undervist på hagedesignerlinjen på Vea, Norges Grønne Fagskole.

 

Noen kjenner kanskje Yvonne igjen fra Tid for Hage der Frodig Hagedesign har bidratt med design til flere hager.


Yvonne har et bankende hjerte for natur og dyreliv i hagen. Med sin brede plantekunnskap finner hun frem til den atmosfæren som passer for akkurat din hage.
Hun er lydhør og leder deg trygt gjennom hele prosessen fra idéstadiet til ferdig hage.


«Jeg er opptatt av å skape omsluttende hager som det er godt å være i – en forlengelse av hjemmet ditt som du kan søke til for å finne ro og fred – eller skape gode opplevelser med venner og familie. Ingenting er mer givende enn å hjelpe mennesker i alle aldre med å finne – eller finne tilbake til – gleden ved å eie en hage. For et privilegium!»

 

287163542168_edited.jpg

LANDSKAPSARKITEKT

TOVE PATTERSON

Tove er utdannet Sivilarkitekt med landskap som fordypning ved Bergen Arkitektskole. Som landskapsarkitekt har hun bred erfaring med alt fra små hage- og boligprosjekter til store planprosjekter.  

 

Med sin bakgrunn fra arkitektfaget har hun særlig fokus på huset og omgivelsenes betydning for hagens uttrykk. Tove har et eget blikk for å se det skjulte potensiale i hver hage og har en unik evne til å vekke folks hageentusiasme. 

 

«Jeg gleder meg alltid til å gå inn i et nytt design-prosjekt - bli kjent med kunden og finne ut hva som er deres drømmehage. Godt design skal stå seg over tid og overleve trender. Den balansegangen er spennende å finne, og det er kun mulig gjennom tett samarbeid med kunden. Hver hage blir unik, og målet er å skape begeistring og hageglede. Jeg elsker jobben min!»

 

37862471.jpg

LANDSKAPSARKITEKT

ANNA SAMSEL

Anna er landskapsarkitekt, utdannet ved Warsaw University of Life Sciences. Hun har lang erfaring innen både landskapsarkitektur og hagedesign. Hun startet karrieren i Polen, men de siste seks årene har hun jobbet med hagedesign i Norge.

 

Anna bobler over av kreativitet og skaper hager med stor wow-faktor! Hun er svært dyktig til å finne frem til den helt rette stilen for ditt hus og din livstil og er en ærlig sparringpartner som hjelper deg i prosessen frem til din drømmehage.

 

«Hagen er et unikt sted som bygger bro mellom arkitektur og natur, og den sammenhengen er jeg opptatt av å ivareta. Det er alltid spennende å jobbe seg frem til en hage som ivaretar behovene og ønskene til dens fremtidige brukere på best mulig måte. Det være seg en balkong, en terrasse eller en stor hage – det er alltid like givende å bringe noen nærmere hagens vidunderlige verden!»

 

Våre samarbeidspartnere

BERGEN

JANS HAGESERVICE

janshageservice.no

55 24 66 00

BERGEN

TOMMYS HAGE & ANNLEGG

55 98 98 14

OSLO

NORDISK LANDSKAP

22 06 03 33

OSLO

HAGEFORM

400 03 856

Kom i gang her

Takk for henvendelsen! Du hører snart fra oss.

bottom of page