top of page

OM OSS

Det ligger i navnet at frodige hager er vår greie. Vi driver med hagedesign fordi vi ønsker at flest mulig skal oppdage hvor fantastisk det er å ha en hage som man trives i og som man har lyst til å bruke året rundt.

Sett på

Tid for Hage

TV 2

beplantning5.jpg

Vi jobber i tett samarbeid med kundene våre for å planlegge hager som de vil føle seg hjemme i, og som vil gi dem glede og velvære. Vi vil gjøre hagen til en magnet for mennesker og dyr, en oase der man får ro i sjelen, glede av å se det gro og glede av å se et yrende liv av fugler, insekter og andre småkryp.

FrodigdesignSlettebakkveien_-124.jpg

DAGLIG LEDER & HAGEDESIGNER

YVONNE BREEN

Yvonne er daglig leder og eier Frodig Hagedesign AS. Hun er også leder for organisasjonen Norske Hagedesignere som jobber for kvalitet og kompetanseheving i norsk hagedesign. Noen kjenner kanskje Yvonne igjen fra Tid for Hage der Frodig Hagedesign har bidratt med design til flere hager.

 

Dette sier Yvonne om seg selv:

Jeg har stor sans for hager med en ryddig og relativt stram struktur, men som så mykes opp med bugnende beplantning. Mine store forbilder er – blant mange andre – britiske Helen Elks-Smith og Tom Stuart-Smith. Jeg elsker også de ville, men likevel strukturerte hagene skapt av nederlandske Piet Oudolf.

 

Det jeg er aller mest opptatt av, er imidlertid at kundene våre skal få den hagen de føler er riktig for dem. Ingenting er mer givende enn å skape hageglede hos mennesker som aldri før har følt det!

 

FrodigdesignSlettebakkveien_-115.jpg

LANDSKAPSARKITEKT

TOVE PATTERSON

Tove er landskapsarkitekt og har bred erfaring med alt fra små hage- og boligprosjekter til store planprosjekter.  Med sin bakgrunn fra arkitektfaget har hun særlig fokus på huset og omgivelsenes betydning for hagens uttrykk.

 

Dette sier Tove om seg selv:

Jeg gleder meg alltid til å gå inn i et nytt design-prosjekt - bli kjent med kunden og finne ut hva som er deres drømmehage! Å skape en hage som passer både til husets arkitektur og hageeierens liv er et spennende skjæringspunkt. Godt design skal også være estetisk bærekraftig, det skal stå seg over tid og overleve trender. Den balansegangen er spennende å finne, og det er kun mulig gjennom tett samarbeid med kunden. Hver hage blir unik, og målet er å skape begeistring og hageglede. Jeg elsker jobben min!

 

Anna-Samsel.jpg

LANDSKAPSARKITEKT

ANNA SAMSEL

Anna er landskapsarkitekt med lang erfaring innen landskapsarkitektur og hagedesign. Hun er opprinnelig fra Polen, men de siste seks årene har hun jobbet med hagedesign i Norge.

Dette sier Anna om seg selv:

Jeg ser på hagen som en forlengelse av huset. Den er et unikt sted som bygger bro mellom arkitektur og natur, og den sammenhengen er jeg opptatt av å ivareta. Det er alltid spennende å jobbe seg frem til en hage som ivaretar behovene og ønskene til dens fremtidige brukere på best mulig måte. Det være seg en balkong, en terrasse eller en stor hage – det er alltid like givende å bringe noen nærmere hagens vidunderlige verden!

 

Våre samarbeidspartnere

BERGEN

JANS HAGESERVICE

janshageservice.no

55 24 66 00

BERGEN

TOMMYS HAGE & ANNLEGG

55 98 98 14

OSLO

NORDISK LANDSKAP

22 06 03 33

OSLO

HAGEFORM

400 03 856

bottom of page