• Yvonne

Et fantastisk første år

2017 var vårt første år som hagedesignere, og hvilket år det viste seg å bli! Med et førtitalls prosjekter ble vi tiltrodd langt flere oppdrag enn vi hadde våget å håpe på og fikk bryne oss på alt fra terrasser og balkonger til store villahager.


Vi sørget også for jevnt faglig påfyll med en rekke turer til hagenes hjemland, Storbritannia. RHS Garden Wisley som bare ligger en halvtimes kjøretur fra Gatwick, er nærmest blitt vår lokale hage! Kurs og hagebesøk har gitt oss ny kunnskap og massevis av inspirasjon. Det er ingenting man lærer mer av enn å se mesterne i arbeid. Se bare den nydelige vårbeplantningen i Sissinghurst Castle Garden i Kent på bildet.


Gode samarbeidspartnere har vi også fått på veien. Jans Hageservice og Anleggsgartner Ellingsen har satt flere av prosjektene våre ut i livet, og vi gleder oss til å kunne vise bilder av veletablerte hager når sommeren kommer.


2018 tyder på å bli minst like travelt som fjoråret, og vi kaster oss nå over våre nye prosjekter med iver og entusiasme!
171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle